OBS: Ændret telefontider: Mandag - fredag fra kl. 9.00 til kl. 12.00.

LASEROPERATION FOR LØS HUD EFTER HÆMORROIDER

Formålet med operationen er at fjerne den overskydende hud efter tidligere hæmorroidetilfælde m.h.p. at gøre hygiejnen bedre. Ved indgrebet anlægges lokalbedøvelse, hvorefter hudfolderne brændes af med laserenergi.

 

Før operationen

Man kan med fordel smøre lokalbedøvende Emla creme omkring endetarmen 1 time før operationen, som udleveres i klinikken ved forundersøgelsen.

 

Du skal faste i 6 timer inden operationen og tørste 2 timer, ingen mælk og juice med frugtkød.

 

Operationen

Selve operationen foretages i lokalbedøvelse, hvor vi inden operationen tilbyder og anbefaler  smertestillende- og beroligende  medicin, dette gives i en blodåre i armen.

P.g.a. det beroligende medicin må du ikke køre bil i 24 timer, så du kan tage en chauffør med eller tage offentlig transport hjem.

 

Operationen varer ca. 1 time med forberedelser og observering.

 

Efter operationen

Får man et eller flere sår, der hvor det overskydende hud har været. Sår efter laserbehandling er normalt uden væsentlige smertegener. Der kan imidlertid komme smerter p.g.a. hævelse fra området, derfor indkøb venligst Panodil/Pamol/Pinex og vi vil udlevere Ibuprofen i klinikken. Kommer der hævelse, kan hævelsen også lindres ved at pålægge noget koldt, kuldepakninger, kolde ærter i stofbetræk, evt. hygiejnebind, som er lagt i fryseren forinden.

Let blødning i forbindelse med toiletbesøg forekommer ofte indtil sårheling.

Vi tilråder sygemelding en uge efter operationen.

 

Komplikationer

Kraftig blødning er meget sjældent, og infektion er også yderst sjældent. Udover smerter hvis det hæver op, er der ikke nogen væsentlige komplikationer.

 

Hvis der er mange forandringer, kan ny behandling være nødvendig, da der kan være risiko for forsnævring, hvis man fjerner samtlige hudflapper på en gang.

 

Ved komplikationer kan du kontakte klinikken, evt. lægevagt eller skadestue.

 

Du er velkommen til at medbringe din mobiltelefon, hvis du gerne vil høre musik, men husk at medbringe hovedtelefoner.